Innvendig pleie

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et usynlig ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene. Vi behandler slitte områder og farger skinnet ditt. Vi kan også endre fargen på skinnet. Ønsker du for eksempel å endre dine sorte skinnseter til beige? Ikke noe problem, det ordner vi! Har du hull og rifter i dine seter så kan vi ordne det.

Protec – Impregnering av bilens tekstiler

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et usynlig ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene.

Protec sørger for at tekstilfibrene blir fylt og tettet, forblir antistatiske og forhindrer at de suger til seg støv og smuss. Resultatet er at bilen blir lettere å holde ren innvending. Eventuelt søl vil ikke trekke inn i setet, men tørke inn på overflaten. Dette fjerner du lett med en klut.

Har du skinnseter, setter vi inn skinnet med en spesialtilpasset impregnering. Dette gjør det motstandsdyktig mot sol, slitasje, lukt, fuktighet og møkk. Dersom skinnet ikke blir impregnert, vil det etter hvert tørke inn og sprekke.

Skinnimpregnering

Det beste du kan gi dine skinnseter er en skinnimpregnering!

Når dette er gjort trenger du ikke lenger bekymre deg for at væske skal trekke ned i skinnet og gjøre det møkkete og slitt.

Etter lengre bruk av skinnsetene uten behandling vil det dannes riper og hull, og møkk og skitt vil absorberes ned i setene. Skinnet tørker også ut over lengre tid og kan skades av UV-stråler som fører til slitasje og at fargen blir borte. Ved å ta en skinnimpregnering så vil setene dine holde seg fine i lang tid fremover!

Skinnfarging og reparasjon av skinn

Vi utfører skinnfarging + små skinnreparasjoner av hull og rifter!
Vi behandler de slitte områdene samt farger skinnet på nytt så bilen blir som ny!
Ønsker du å endre din farge på skinnsetene? Dette kan vi fikse for deg!
Kom innom for en hyggelig prat hos oss på Hallingdal Bilpleie!

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Pin It on Pinterest