Utvendig pleie

Det er lett å få blank bil med rett produkt. Ditec er lakkbehandlingen for deg som ønsker det beste for bilen din og som ivaretar nybilfølelsen. Vi snakker ikke bare om følelser, men også om en sikkerhet mot slitasje.

Hallingdal Bilpleie benytter produkter fra Ditec

I løpet av året blir bilen din utsatt for ytre påvirkning i form av steinsprut, trafikk, veisalt, kulde, sol og nedbør. Lakken blir matt og smuss får lettere feste i den.

Se gjerne www.ditec.no for mer informasjon.

Nybilfølelse, glans og beskyttelse

Lakkens primære funksjon er å beskytte den underliggende platen fra rust og korrosjon. Lakken er dessuten bilens visuelle utseende. Lakken utsettes daglig for sol, skitt, nedbør, mekanisk slitasje med mer, som gjør at lakken blir matt og skitten får lettere feste. Dette øker risikoen for rustangrep og gir bilen et forringet utseende.

Pris på DITEC behandling fra kr 4 950 + mva

For å forhindre dette bør man jevnlig polere bilen eller legge på en lakkbeskyttelse som beskytter lakken over lengre tid. Har du en ny bil eller en bil som er fin i lakken er DITEC lakkbeskyttelse det beste du kan få. Ditec konserverer lakken i mange år, noe som innebærer at bilen ikke trenger å poleres, samtidig som den er beskyttet. En behandlet lakk har større motstandskraft mot ytre påvirkning. Du kan trygt vaske bilen med avfetting uten at behandlingen forsvinner, og du vil merke at bilen er lettere å holde ren. DITEC inneholder ingen silikoner, så eventuelle lakkeringer kan gjøres uten problemer.

Å beskytte billakken ved regelmessig rengjøring, voksing og polering er viktig, men på lang sikt er ikke dette nok. De vanlige overflatebehandlinger du gjør hjemme eller på den lokale bensinstasjonen, klarer ikke å fjerne de nedbrytende stoffene som har lagt seg i porene til din bils lakk. Å fjerne disse krever en meget avansert metode. Hos Hallingdal Bilpleie kan vi tilby den beste behandlingen for din bil, slik at du blir fornøyd med resultatet.

2021

Årets Ditec-senter 2021

Hallingdal Bilpleie ble kåret til årets Ditec senter i 2021

Pin It on Pinterest